top of page
29.06.2020 . All is Pretty Photography . Branding Shoot Stonne . HighRes-63.jpg

Work with me

Samenwerken met je Business Manager

Wat super fijn dat wij gaan samenwerken aan jouw bedrijf. Ik heb er zin in om aan de slag te gaan met jou. Voordat we beginnen heb ik hieronder wat informatie over mijn beschikbaarheid en welke online programma's en tools ik gebruik om onze samenwerken zo effectief en succesvol mogelijk te laten verlopen

5.png

Working hours

Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag.

De weekstart calls zullen plaatsvinden op de maandagochtend om de week met focus te beginnen. 

 

Tijdens de schoolvakanties (regio Noord) ben ik vrij tenzij anders gecommuniceerd. Heb jij vakantie gepland? Dan hoor ik dat natuurlijk ook graag.

Ik werk voor meerdere opdrachtgevers gedurende mijn werkdagen. Het kan daarom voorkomen dat ik niet op elk moment bereikbaar ben tijdens mijn werkdagen, buiten onze geplande samenwerkmomenten om.

Mocht je toch een vraag hebben tussendoor of werk dat opgepakt mag worden, dan vraag ik je om mij een e-mail of whatsapp bericht te sturen. Ik zal dan zodra het mogelijk is contact met je opnemen.

 

In de praktijk is gebleken dat dit meestal wel goed komt, echter ik vraag je om begrip als ik niet direct kan reageren.

2.png

Tools

Outlook: Ik werk met Outlook voor e-mail en agendabeheer. 

Dropbox: In Dropbox werken wij aan dezelfde documenten. Je kunt zelf gratis een Dropbox account aanmaken met je e-mailadres. 
Trello: In Trello staat onze Focus en To do lijst. Aanmelden is gratis (tip: er is ook een app)

Wetransfer:  Grote bestanden mag je mij per WeTransfer sturen.   

Microsoft TeamsOns overleg doen we via Teams. Download de app, dit werkt goed. Je ontvangt van mij invites voor deze calls via outlook calender, met de link naar de meeting. 

Graag ontvang ik van jou:

 

Met welk e-mailadres je je hebt aangemeld bij Dropbox & Trello. Hierna zal ik je uitnodigen voor onze gezamenlijke Dropbox en het Trello Board waar wij in zullen samenwerken, daarnaast ontvang je van mij de invites voor onze (terugkomende) meeting calls.

Mail me s.v.p. bovenstaande gegevens en documenten voorafgaand aan onze Focus Meeting (live of online). Op deze manier kan ik van tevoren je al linken zodat we direct en proactief aan de slag kunnen. Mijn e-mail is stonne@stonne.nl

 

Welkom bij Stonne Moerdijk Business Manager.

Samen gaan wij werken aan jouw bedrijf, Ik kijk er naar uit.

Tot snel,Stonne

bottom of page