03 Support

Heb je behoefte aan structurele ondersteuning op het gebied van backoffice werkzaamheden en zoek je een business partner die jou verder helpt?

 

Lijkt het je fijn om structureel voor een aantal uren per week of per maand een vast aanspreekpunt te hebben die jou ondersteunt en je direct werk uithanden neemt?

Die weet wat het is om een eigen bedrijf te runnen en daarom 'gewoon' dingen voor jou regelt zodat jij ruimte hebt voor andere dingen? 

25.png

Ja, dat wil ik!

Als Business Manager ondersteun ik jou vanaf 5 uur per maand. Denk aan werkzaamheden zoals het uitwerken en opmaken van documenten / visuals, een event organiseren, je nieuwe website project begeleiden of het aansturen van je team voor je nieuwe branding kun je ook aan mij overlaten. Ik ben een echte organisator en draai mijn handen er niet voor om om jouw leven een stuk simpeler te maken zodat jij meer tijd hebt voor anderen dingen.  

 

Voor de ondernemers waar ik mee samenwerk neem ik naast een stuk backoffice ook vaak de rol in van sparring partner waar ze met al hun ondernemersvragen bij terecht kunnen. Het is fijn om te kunnen sparren met iemand die ook een eigen bedrijf heeft en die met een 'helikopter view' ideeën omzet in realistische plannen die stap voor stap uitgevoerd kunnen worden. Daarnaast heb ik een groot netwerk van ZZP'ers en Freelancers waar ik snel mee kan schakelen als mijn opdrachtgever iets geregeld wil hebben wat ik zelf niet doe (maar waar ik wel de regie over houdt voor je).  

Tarieven / projectprijzen op aanvraag. 

'Jij levert de input en ik zorg ervoor dat het geregeld wordt voor je. Simpel, duidelijk en overzichtelijk' 

Ervaring van Claartje

"Stonne heeft een hele fijne en doeltreffende methode om mij als ondernemer te helpen om de optimale balans in mijn werk te vinden en vast te houden. Ze kan zich uitstekend verplaatsen in wat voor mij belangrijk is en redeneert altijd vanuit dat perspectief. Dat maakt het heel fijn om met haar te werken. Ze helpt me ook met de implementatie en uitvoering van die strategie. Door de structuur die zij samen met mij aanbrengt is er veel meer ruimte over om te doen waar ik goed ik ben. Daarnaast regelt ze mijn backoffice waardoor er voor mij zoveel tijd en ruimte overblijft om mijn werk te doen. Zo heb ik meer plezier van mijn ondernemerschap."  

 

Claartje van der Nol - Buro Zuid          

13.png
16.png

Ervaring van Marinda

“Om mijn bedrijf verder te laten groeien, moesten verschillende taken worden uitbesteed en moest er meer structuur komen in het bestel- en facturatieproces.

 

Toen ik Stonne ontmoette, wist ik dat mijn reserves om zaken uit handen te geven, onnodig waren. Vanaf het begin kon ze snel meedenken en begreep ze precies wat mijn bedrijf nodig heeft om te groeien.

Stonne is snel, secuur, kritisch, professioneel, positief, meedenkend en een fijn persoon om mee te werken. Ik kan haar van harte aanbevelen.” 

Marinda Hall - Dagvoorzitter & Facilitator