29.06.2020 . All is Pretty Photography .

Door het hebben van overzicht

Creëer je een stevige basis waarop je kunt bouwen  

About me

Ik ben Stonne, een organisator pur sang. Ik heb twee bedrijven opgericht: Stonne organiseert en het stationery merk Sophisticated Lily. Beide bedrijven hebben als uitgangspunt focus te creëren voor mijn klanten.

Inmiddels heb ik 15 jaar ervaring met het organiseren van het dagelijks management en het creëren van focus voor ondernemers. Ik heb bij een aantal mee mogen werken aan de fundering van het bedrijf. Eerst in loondienst en later als freelancer.

Tegenwoordig werk ik als business coach voor ondernemers die op zoek zijn naar focus en structuur in hun werkzaamheden, zodat zij zich (meer) kunnen richten op het resultaat van hun business.

Het mooiste om te zien vind ik

dat iedereen op een eigen manier onderneemt, maar de behoefte aan focus is er altijd. Tijd om ruimte te maken voor innovatie en verdieping. Mee te gaan met de vraag uit jouw markt.

Ik heb ervaren en zie nog steeds wat het positieve effect is van een goede basis in je bedrijf met een strak realistisch plan in combinatie met iemand die jou motiveert om er het beste uit te halen.  

 

Daarnaast ben ik creatief in het meedenken met business concepten en vind ik het leuk om hierover te brainstormen én dan direct een praktisch plan van aanpak op te stellen.

Ik sta voor

Betrokken

Jouw bedrijf de focus geven die het verdient, dat is mijn doel

Empathie

Ik kan me goed inleven en omdat ik met veel verschillende ondernemers heb gewerkt, weet ik dat het belangrijk is om je te benaderen op een manier die bij jou past 

Opmerkzaam

Ik zie snel wat er kan gebeuren in je bedrijf om resultaat te halen, vaak behaal je met kleine aanpassingen de meeste winst

Stonne Organiseert

© 2020 by Stonne organiseert | Aalsmeer

Privacy verklaring Proclaimer Cookie statement 

Let's connect

5.png
4.png
3.png