Door Hellp werd Focus mijn 'High Priority'

Inmiddels ben ik alweer 6 jaar ondernemer en werk ik met ondernemers waar ik het dagelijks management van hun bedrijf organiseer en creëer ik Focus in hun drukke levens. Ik heb bij een aantal mee mogen werken aan de fundering van het bedrijf. Zelf heb ik twee bedrijven opgericht: Stonne organiseert en het stationery merk Sophisticated Lily.

'Ik altijd in balans? Onzin. Maar ik weet wel hoe ik weer in balans kom,

en dat geeft mij rust.' 

Het mooiste dat ik heb geleerd is dat je niet altijd in balans kunt zijn. Maar als je weet hoe je jezelf weer in balans kunt krijgen zal je een veel rustiger en gefocust leven gaan leiden. Aandacht geven aan projecten waar jij voor kiest. Waar je met overgave mee aan de slag kunt gaan en de rest? Dat gaat gewoon door op de manier die jij fijn vindt.

Tegenwoordig train ik ook ondernemers op het gebied van Focus & planning. Ik geloof er in dat een realistische planning de basis is als je je doelen wil halen.  

​​

Ik ben zo happy dat ik op deze manier mag werken en de mama kan zijn die ik wil zijn. Met een positieve mindset, hard werken, geloven in jezelf én plezier kom je een heel eind! Trust me, ik weet het! 

​​

Wil jij dit ook? Laat het me weten, ik help graag!

X Stonne

7.png
8.png