Waarom ik niet geloof in een online coach programma

Ik ben benieuwd hoeveel mensen ik nu 'over me heen krijg' als ik zeg "ik geloof niet in een online coach programma". En eerlijk, deze titel heb ik natuurlijk bewust uitgekozen. Want, ik geloof wel in bepaalde coach programma's die je online kunt volgen. Zo volg zelf regelmatig een live yoga sessie online. Heerlijk ontspannen in mijn eigen omgeving. Geen gedoe met naar een yoga studio, oppas regelen etc.


Maar waar ik niet in geloof is een online programma dat je volgt als het om Focus gaat. Want waarom klopt iemand bij mij aan? Juist, om dat hij of zij meer focus wil. Omdat diegene vaak de focus mist om zich er toe te zetten om meer tijd voor andere dingen te maken, dingen te creëren of te innoveren. Of gewoon meer vrije tijd wenst.


Dus, als je op zoek bent naar Focus om verder te bouwen aan je bedrijf, dan geloof ik dat ik als coach het beste tot mijn recht kom om jou intensief te begeleiden. En continu mijn programma af te stemmen op wat jij aangeeft. Niet een kant - en - klaar programma dat voor iedereen (moet) werken.


Als wij samenwerken dan is het mijn taak dat jij gefocust blijft en dat wij samen de randzaken in je bedrijf bekijken, samen prioriteiten stellen. Zodat je na 2 of 3 maanden dit gemakkelijker zelf kunt volhouden. En dat is naar mijn mening alleen maar mogelijk als wij steeds persoonlijk contact hebben. Dat ik direct kan bijsturen, zodat jij resultaat gaat halen! Dat jij gefocust bent omdat je weet dat wij elkaar weer gaan spreken en je nog acties wil afronden hiervoor. Dan is mijn missie geslaagd. En heb jij waar voor je geld.


Dus dat bedoel ik met "Ik geloof niet in een online coach programma", snap je?21.png

© 2019 by Stonne organiseert 

Privacy verklaring Proclaimer Cookie statement