top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverStonne

Pionier in online werkenSinds 8 jaar werk ik op afstand voor mijn opdrachtgevers. Dat wil zeggen ik bied mijn diensten aan vanuit mijn eigen kantoor en communiceer via beeldbellen, telefoon, app of email. 8 Jaar geleden waren er nog weinig mensen die op deze manier voor hun opdrachtgevers werkte. Het was wel in opkomst, maar velen onder ons hadden enige twijfel of het de productiviteit wel ten goede kwam. "Je moest toch zeker met z'n allen op kantoor zitten om resultaten te boeken". Dat was de gedachten. Ik was het daar niet meer eens.


Door de hele Corona / thuiswerk periode is online werken als team of met klanten iets heel normaals geworden. Iedereen weet nu wel dat het best goed mogelijk is en je samen goede resultaten boekt - ondanks dat je niet fysiek op kantoor aanwezig bent.


Voor ons als toch een beetje de 'pioniers' van het online werken is het goed dat inmiddels zoveel mensen zien dat het goed mogelijk is om op afstand samen te werken en te ontdekken dat het minstens zo productief (misschien wel productiever) dan met z'n allen op kantoor.


Ik heb de voordelen (Ik vind dit echt meerwaarde bieden) op een rijtje gezet:

Productief

Online werken vergt productiviteit van iedereen. Tijdens een online meeting wordt gefocust op de doelen en belangrijkste punten. Hierdoor is er weinig kans op 'ruis' en afdwalen naar onderwerpen die er niet toe doen (in de meeting).

Betaalbaar

Duurzaam

Flexibel

Het is ook sociaal

Ben je overtuigd dat je als ondernemer prima met een online Business Manager kan werken? Zeker als je niet fulltime iemand nodig hebt maar wel het gevoel wil hebben dat je echt als team samenwerkt en daardoor meer groei ziet en meer overzicht en balans wil ervaren?


Heb je nog vragen of wil je eens bekijken waarmee ik jou kan helpen? Of wil je advies hoe jij het beste met een online team aan de slag kunt? Stuur me een bericht.


 

Stonne Moerdijk is freelance Business Manager voor de locatie onafhankelijke ondernemers. Als Business Manager ondersteunt ze bij je day-to-day business.

24 weergaven

コメント


bottom of page