top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverStonne

Je hebt geen werkzaamheden uit te besteden, maar wel behoefte aan focus en overzicht


"Als ik eerlijk ben, dan heb ik geen werkzaamheden om uit te besteden, maar toch ervaar ik drukte en stress en zou ik meer overzicht willen hebben. Daarbij heb ik het gevoel dat ik na elke werkdag nog zoveel moet, er lijkt geen eind aan al mijn to do's te komen".


We zijn geneigd om als je het druk hebt of het overzicht kwijt bent, dat er maar één oplossing is en dat is werk uitbesteden aan anderen. En dat gaat in veel gevallen dan ook goed. Maar wat als je niet echt werk hebt om uit te besteden, maar toch dat overzicht en je focus wil houden?


Heb je weleens aan een Business Manager gedacht?

Er is een groep ondernemers die bijvoorbeeld wel een boekhouder heeft, maar de rest van het werk eigenlijk het beste zelf wil blijven doen. Het heeft dan niet veel zin om werk uit te gaan besteden (of nog erger) werk te gaan bedenken omdat je nu eenmaal een 'Virtual Assistant (VA)' nodig lijkt te hebben als je succesvol bent met je bedrijf.


Een lastige situatie voor velen is gebleken. De stap om werk uit handen te geven is groot en je zit niet te wachten om iemand aan te sturen die op werk aan het wachten is (en ook zijn/haar tijd beschikbaar stelt voor jou). Dan haken we als ondernemers snel af.


Dus waar je enthousiast begon met 'dit wil ik anders, ik wil meer rust ervaren, ik ga dit nu echt voor eens en voor altijd veranderen' kom je van een koude kermis thuis en ben je terug bij af. Tenminste - dat denk je.


Heb je weleens nagedacht over samenwerken met een online Business Manager? Want waar jij het werk zelf prima kunt doen en niemand nodig hebt, heb je wel de behoefte aan overzicht, structuur en iemand die samen met jou bekijkt wat je wel en niet gaat doen om zo je doelstellingen te halen en die werkdag wel voldaan af te sluiten.


Ik ben er speciaal voor deze ondernemers. Want je hoeft niet perse werkzaamheden uit te gaan besteden, om toch ondersteuning en hulp te krijgen. Door een maandelijkse (of tweewekelijkse) Focus call is het al mogelijk om die structuur en dat overzicht voor jezelf te creëren. Want - als jij weet wat je gaat doen (focus) en wat niet (geen prio's) en ik daar scherp op blijf, blijf je on track en ga je op een fijne manier je doelen halen. Je blijft gefocust en hebt binnen een mum van tijd een voldaan gevoel en kunt aan het einde van je werkdag fluitend aan het weekend beginnen!


Meer weten? Stuur me een bericht en dan plannen we een vrijblijvende (video) call in.

 

Stonne Moerdijk is freelance Business Manager voor de locatie onafhankelijke ondernemers. Als Business Manager ondersteunt ze bij je day-to-day business.

40 weergaven

Comments


bottom of page