top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverStonne

De locatie onafhankelijke ondernemers, wie zijn dat?Laten we beginnen met dat ik een korte omschrijving zocht voor mijn ideale klant. Want dat is af en toe best lastig uit te leggen omdat ik eigenlijk voor best veel type ondernemers zou kunnen werken.


Toch heb ik gekozen om veel specifieker te zijn in het type klant waar ik voor wil werken en dat heeft alles te maken met mijn business model. Ik wil namelijk een top ondersteuning bieden voor ondernemers die een aantal uren per maand ondersteuning wensen. Mijn doel is niet om interim opdrachten aan te nemen en dan voor zo'n 4 maanden fulltime op kantoor te werken voor een opdrachtgever.


Wat ik heel leuk vind om te doen is voor een aantal ondernemers werkzaam te zijn. De afwisseling is voor mij heel belangrijk. Evenals een langdurige samenwerking met mijn klanten. Daarnaast werk ik graag onder schooltijden en vind ik het fijn om enigszins mijn tijd in te kunnen delen. Daarom heb ik besloten om voor de locatie onafhankelijke ondernemer te werken.


De locatie onafhankelijke ondernemer is iemand die zijn eigen bedrijf runt, veel onderweg is, zelf interim opdrachten bij zijn of haar opdrachtgevers uitvoert. of een coach, een zelfstandig recruiter, maar ook een jurist die als eenpitter werkt. Eigenlijk geldt dit voor veel soorten ondernemers, zo lang ze niet een team dat dagelijks op kantoor aanwezig is, ambiëren.


Dat betekent niet dat deze ondernemers niet met andere freelancers werken. Veel van mijn opdrachtgevers zijn gewend om per project te bekijken welke freelancer(s) ze daarin kan ondersteunen, denk aan een webdesigner, iemand voor IT, een fotograaf, een jurist voor het opstellen van de Algmene voorwaarden etc).

Ze weten dat als ze willen groeien en zich meer kunnen richten op hun business (en plat gezegd waar ze geld mee verdienen) ze anderen nodig hebben voor overige werkzaamheden. Maar niet fulltime op kantoor.


Ik werk als Business Manager voor deze ondernemers en dat houdt in dat ik een gedeelte of geheel de day-to-day business voor ze regel, dus ik ben dan de schakel tussen jou, de andere freelancers, je klanten over back office gerelateerde zaken. Jij blijft de beslisser, ik maak het je alleen een stuk gemakkelijker en houd het overzicht. Ik bied mijn service aan vanaf 5 uren per maand.


Op deze manier kunnen zij ondersteuning inkopen waarbij het betaalbaar blijft en word het voor mij mogelijk om voor verschillende opdrachtgevers te kunnen werken en blijf ik flexibel.


Heb je nog vragen of wil je eens bekijken waarmee ik jou kan ontlasten? Stuur me een bericht.


 

Stonne Moerdijk is freelance Business Manager voor de locatie onafhankelijke ondernemers. Als Business Manager ondersteunt ze bij je day-to-day business.

48 weergaven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page