1.png

BUSINESS MANAGER VOOR ONLINE ONDERNEMERS

01 YOU

 

Als succesvol ondernemer heb je behoefte aan een business manager die precies begrijpt waar jouw behoefte ligt en het 'gewoon' regelt, op een manier die bij jou past. 

Ik ben kritisch en werk daarom niet met iedereen. Ik focus me op de succesvolle online ondernemer. Door deze focus krijgt mijn client de best mogelijke ondersteuning aangeboden voor een aantrekkelijke prijs. Ik streef naar een duurzame en lange termijn samenwerking zodat jij nog meer uit je business en je leven kunt halen. 

Dat betekent voor de een meer winst, voor de ander kan dat meer rust en overzicht zijn. Of tijd hebben om andere dingen te doen. Jij begrijpt dat 'tijd hebben' in jouw wereld een luxe is. Daarom zet je de stap om samen te werken met en te investeren in een business manager.  

02 WORK

 

ALS BUSINESS MANAGER ZORG IK  VOOR: 

  • Overzicht

  • Doelen stellen & bewaken

  • Focus aanbrengen

  • Productiviteit verhogen

  • Ruimte creëren voor jou

  • Balans (terug) brengen

 

WIL JE DIT OOK ERVAREN? 

03 MY CLIENTS

 

Mijn cliënten zijn succesvolle ondernemers (€100k+) die weten dat het geheim van meer rust, overzicht, focus en meer winst het niet zit in meer doen, maar juist in alleen nog doen waar ze goed in zijn. Ze weten dat om te groeien het nodig is om werkzaamheden uit te besteden.  Ze zijn bijvoorbeeld aan het coachen of vaak onderweg en hebben niet de behoefte aan een team op kantoor.  Ze zien wel de waarde van de samenwerking met andere freelancers. Ze willen groeien en meer balans ervaren. Het dagelijks management en aansturen van het (online) project team willen ze het liefst uitbesteden zodat ze de tijd optimaal en productief aan hun business kunnen besteden.       

04 ABOUT 

 
29.06.2020 . All is Pretty Photography . Branding Shoot Stonne _edited.jpg

Ik werk met veel plezier al 20 jaar samen met de meest succesvolle ondernemers. Een standaard oplossing krijg je niet van mij, ik stem alles af op jou. Onze samenwerking omvat meer dan de werkzaamheden die ik voor je oppak. Ik geloof niet in een quick fix, dus we gaan echt samen aan de slag.  Als je structureel iets wil veranderen aan je dagelijkse routine, dan vraagt dat om een investering van jou in combinatie met mijn werkwijze. Ik geloof namelijk dat je als je dat doet, je dan ook structureel de tijd en ruimte krijgt waar je naar verlangt. 

Meer weten over mij? 

 

05 CONTACT

STONNE ORGANISEERT - 

BUSINESS MANAGER VOOR ONLINE ONDERNEMERS

stonne@stonne.nl

T: (0)614240348

Aalsmeer - The Netherlands