01 Focus sessie

Heb je behoefte om je planning voor de komende tijd zo te plannen dat je doelen haalbaar zijn? Ook in combinatie met je andere werkzaamheden en je privéleven? 

Je zult versteld staan wat een positief effect een goede planning met je resultaat doet. Een goede planning voldoet aan een aantal elementen. Deze gaan we stap voor stap behandelen tijdens deze Focus sessie. 

Het belangrijkste dat jij inbrengt is wat je doel is of wat je doelen zijn voor de komende periode. 

21.png

Wat doen we tijdens de Focus sessie? 

Jij bepaalt je doelen. Maar mocht je twijfelen, ik geef je graag mijn feedback zodat we doelgericht aan de slag gaan. Daarnaast zorg ik ervoor dat we dit in je planning gaan integreren zodat jij na de sessie inzichtelijk hebt: 

  • Waarop je je gaat focussen het komende (half) jaar;

  • Wat je prioriteiten zijn; 

  • Concreet een actieplan in Trello en bijbehorende to do's en prioriteiten;

  • Een planning waarin rekening gehouden is met je werk / privé balans;

  • Wat eerst je wens was, is nu een concreet plan dat qua acties ingepland is.  

Praktische informatie: 

  • Vooraf bespreken wij tijdens een 30 min call wat je doel/doelen zijn

  • De live sessie vindt vervolgens plaats in Aalsmeer* van 10.00 uur tot ca. 15.00 uur (dit kan ook een sessie via Zoom zijn)

  • Je krijgt een weekplanner van Sophisticated Lily naar keuze, die perfect aansluit bij deze plan methode

  • Na twee weken bel ik je nog een keer om je scherp te houden

* geheel verzorgde dag met lekkere koffie's of thee, lekkers & healthy lunch 

Een praktische dag waarin we jouw planning voor de komende periode gaan bepalen op een realistische, haalbare en vooral prettig manier die bij jou past. Ook voor op de lange termijn kun je dit blijven toepassen!   

Jouw investering €389,- ex btw 

Ervaring van Mercedes

"Mijn werkzaamheden zijn heel divers. Mijn agenda werd steeds voller en hierdoor raakte ik het overzicht kwijt en voelde het alsof mijn privé- en werktijd zo door elkaar liepen dat ik bij beide de focus kwijt was. Ik was altijd met werk bezig. Stonne heeft mij geholpen mijn leven weer in balans te brengen door overzicht  aan te brengen in mijn planning. Het is nu duidelijk wanneer ik wat moet doen. Hierdoor bespaar ik mega veel tijd.    

Deze week ben ik al drie keer naar sportschool geweest, ik heb geshopt met mijn tiener en heb weer tijd voor het leren van Hangul op mijn vrije dag (stond al 9 maanden op mijn wensen lijst). Zo blij met mijn overzicht!”

Mercedes Sharrocks - Medium & Soulpreneur

11.png
14.png

Ervaring van Anouk

"O, het is zo'n cadeautje voor jezelf en voor je gezin als iemand je helpt om de focus op de juiste taken te houden. Zodat je sneller resultaat ziet en tegelijkertijd kunt genieten van je gezin (en/of me-time).

Stonne coacht dit als de beste en ze is ook nog een heel relaxt om mee samen te werken."

Anouk van Dam - All is Pretty Photography