29.06.2020 . All is Pretty Photography .

Dat is voor mij de motivatie om jou te coachen

29.06.2020 . All is Pretty Photography .

Door Focus ga je je doelen halen

Focus calls

Wil je op de langere termijn met mij 1 op 1 samenwerken en heb je behoefte dat ik je elke week motiveer en focus geef om je doelen te (blijven) behalen? Wil je een 'stok achter de deur' en de mogelijkheid om wekelijks te sparren met een ervaren business manager?  

Door wekelijks 1 uur te investeren in een Focus call zul je merken dat je overzicht hebt (je prioriteiten en doelen blijven helder), hierdoor veel meer werkzaamheden gedaan krijgt in minder tijd die bijdragen aan je bedrijfsresultaat (omzet) en dat je meer rust en ruimte ervaart. 

"Je bent lekker bezig in je bedrijf, je wil het liefst alles zelf blijven doen, zonder een groot team om je heen, maar je hebt wel behoefte om eens in de week te sparren, iemand te hebben die jou motiveert helpt om van A naar B te komen, jou in de actie stand zet en houdt"

Hoe werkt dat?

Op een vast moment in de week hebben wij een call waarin wij ons focussen op je prioriteiten en to do's voor de aankomende week en werken wij aan het plan van aanpak van jouw te behalen doelen. Daarnaast is er tijd en ruimte om met mij te sparren over onderwerpen die met ondernemen te maken hebben. 

Door de continuïteit van deze Focus calls zul je na een aantal keer al merken wat het verschil is. Dat je je bezig gaat houden met je prioriteiten, minder snel afgeleid bent, een duidelijke planning hebt waardoor je resultaat gaat halen én niet blijft hangen in adhoc werkzaamheden die niet bijdragen aan je succes. En dit alles in minder tijd, zonder verlies van kwaliteit.

 

Deze investering levert je tijd, plezier én resultaat op. 

Wat kun je van mij verwachten?

  • Wekelijkse coaching call en advies om je in de actie stand te houden

  • Plan van Aanpak

  • Na elke meeting of call ontvang je een Focuslijst met to do's en prioriteiten

  • Sophisticated Lily Weekplanner t.w.v. € 19,95 (alleen bij afname van het pakket 5x Focus call)

  • Tussentijds sparren per app

Mijn advies:  

Als je je business een boost wil geven raad ik je aan om te beginnen met een Strategie sessie en daarna door te stromen naar de wekelijkse Focus calls voor het gemak van blijvende impact. Klik hier voor een mooie Combi deal!

Wat levert het jou op?

  • Focus op jouw core business door vanuit jouw eigen kracht weer de ruimte en tijd te ervaren om te doen waar je goed in bent.

  • Meer bereiken met minder tijd door je werkproces te versimpelen zonder kwaliteit verlies

  • Meer ruimte door het elimineren van werkzaamheden die niet bijdragen aan je groei en omzet

  • Keuzes maken die goed zijn voor jou en je business, door te bepalen wat je zelf wil blijven doen. 

  • Meer informatie? Bekijk de FAQ

Stonne Organiseert

© 2020 by Stonne organiseert | Aalsmeer

Privacy verklaring Proclaimer Cookie statement 

Let's connect

5.png
4.png
3.png