29.06.2020 . All is Pretty Photography .

Frequently asked questions

staat je vraag hier niet tussen of wil je meer informatie? Neem contact met me op.

Q: Is dit geschikt voor mij? 

A: Ja, als jij focus wil en je werktijd zo optimaal mogelijk wil inzetten om resultaat te krijgen. Je hebt een goed idee maar 'geen tijd' om dit verder uit te werken. Vooral ondernemers krijgen te maken met veel verschillende werkzaamheden. Vooral als ze groeien en het drukker krijgen dan toen ze begonnen. En om dan de focus op te brengen om na al die werkzaamheden die je jezelf hebt opgelegd ook nog tijd en energie te steken in dat goede idee, dat is vaak niet realistisch. 

Q: Q: Ik vind het lastig om dingen uit handen te geven  

A: Juist als je zelf 'in charge' wil blijven is het belangrijk dat je je bewust bent waarom je wel of niet je werkzaamheden zou moeten doen. Het gaat er om dat jij je tijd zo optimaal mogelijk gebruikt, meer in minder tijd kan doen zonder verlies van kwaliteit. Door samen te werken met mij en je wekelijkse focus calls te doen zul je merken dat je na verloop van tijd eigenlijk best heel veel zelf kunt blijven doen. En door de structuur en goede planning kan dit ook binnen jouw geplande werktijd! 

Q: Maar al het werk moet toch gedaan worden? 

A: We gaan bekijken welke werkzaamheden juist bijdragen aan je succes en welke niet. En sommige werkzaamheden kun je gerust loslaten. Daar creëer je tijdwinst mee en houd je energie over om je te focussen op de groei van je bedrijf. 

Q Ik heb het idee dat to do lijsten alleen maar meer werk opleveren? 

A: Als je het gevoel hebt dat jij teveel bezig bent met to do lijstjes, adhoc werkzaamheden, kortom je wil veel meer tijd in je omzet gerelateerde werkzaamheden steken, maar je weet nog niet hoe? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. 

We zijn allemaal ergens begonnen met ondernemen. Je weet veel van jouw vakgebied af, je adviseert of je verkoopt een dienst of product en dat gaat je goed af. Alleen, niemand heeft je bij de start jouw geadviseerd hoe je een sterke basis creëert in je business zodat jij niet veel adhoc gaat werken, wel het overzicht hebt, je werktijd zo efficiënt mogelijk besteed zodat je het meeste er uit haalt. En daar gaan we in dit programma mee aan de slag. 

 

Q: Ik heb een goede omzet, waarom nog aan de basis werken?

A: Juist. Omdat je nu een goede omzet hebt, wil dat niet betekenen dat dit voor altijd zo blijft. Het is ondernemen en dat brengt altijd een risico met zich mee. Jouw klanten willen goed advies van jou en hoe behoudt je deze klanten? Door mee te groeien met de vraag uit je markt. Waar hebben zij behoefte aan? Wat gebeurd er in de markt qua technologie, duurzaamheid, etc. En als jouw basis werkzaamheden in je bedrijf je niet veel tijd kosten, heb je dus meer tijd om naast het huidige werk voor deze klanten, jezelf ook te blijven ontwikkelen. Zo blijf jij aantrekkelijk voor je klanten. 

Q: Waarom is dit programma effectief?

A: Omdat wij uitgaan van jouw kwaliteiten. We bouwen een basis op een manier die jij prettig vindt. We maken wel of geen gebruik van bepaalde tools. We gaan geen extra werkzaamheden toevoegen. Je gaat meer bereiken in minder tijd. En ik laat je zien hoe je dat doet en hoe je dat kunt volhouden.             

Q: Je biedt maar 1 programma aan, waarom?

A: Ik geloof dat als ik me focus op 1 programma, jij het beste krijgt. Ik heb al mijn kennis en ervaring in dit programma gestoken. Ik heb ervaren bij klanten van mij dat dit werkt voor ze. Juist omdat ik me kan focussen en niet veel andere werkzaamheden creëer voor mezelf, kan ik jou het beste aanbieden en houd ik ruimte om ook dit programma te kunnen blijven ontwikkelen zodat het altijd het beste is afgestemd op jouw wensen. 

Je kunt wel op verschillende manieren deelnemen, namelijk door de focus calls, de strategie sessie en de workshop. Een combinatie van de strategie sessie gevolgd door een aantal wekelijkse focus calls is de meest gekozen optie en persoonlijk vind ik dit zelf ook het beste werken. 

Ik ben er van overtuigd dat juist met minder aanbod, ik meer waarde kan leveren. Omdat mijn focus bij dit programma ligt, heb ik veel meer ruimte om dit elke keer weer aan te passen aan jouw wensen. Zodat het bij jou past. En daar gaat het bij mij om.

Q: Ben ik veel tijd kwijt als ik dit programma ga volgen?

A: Dat hangt van jezelf af en welke zaken wij gaan aanpakken natuurlijk. Maar het grote voordeel van dit programma is dat we direct aan je bedrijf gaan werken. We brengen het direct in de praktijk. Je voegt dus al gelijk waarde toe aan je bedrijf. Omdat we uitgaan van jouw kwaliteiten, heb je na deze periode een sterke basis waar vanuit je verder kan werken, juist ook voor de langere termijn.

Q: Kan ik ook alleen de Focus calls gaan doen met jou? 

A: Dat kan zeker. Als jij je business op orde hebt en op een manier werkt die jij prettig vindt. Je bent bijvoorbeeld op zoek naar een coach die jouw wekelijks motiveert en helpt om het overzicht te houden, waar je mee kunt sparren. Of je vindt het prettig dat ik jouw acties voor de komende week met je uitwerk in een planning, zodat jij efficiënt werkt en het beste resultaat haalt op een prettige manier. Neem gerust contact met mij op om te bespreken of dit iets voor je is. 

Q: Wat is het voordeel van elke week een Focus call?

A: Omdat je op een vast moment in de week stilstaat bij je werkzaamheden en je focus en prioriteiten bepaald zul je merken dat deze continuïteit positief is voor je resultaat. We gaan elke week voor het beste resultaat door zo efficiënt mogelijk te plannen. Jij bent goed in jouw vakgebied en ik ben goed (als ik dat van mezelf mag zeggen) in een idee of een doel vertalen naar een haalbaar plan. Daarnaast is het fijn om als ondernemer te kunnen sparren met een andere ondernemer die objectief naar jou als ondernemer kijkt en jou op een prettige manier motiveert om het beste er uit te halen op de meest prettige manier.

Q: Ik ben ondernemer, maar niet zo goed in plannen en dat vind ik lastig om hardop te zeggen

A: Welcome to the club! Er zijn zoveel ondernemers die niet goed kunnen plannen. Jij bent goed in je vakgebied, plannen is echt iets anders, maar ook dat kun je leren. Zodra je dat beseft is de drempel niet meer zo hoog om hier hulp voor te vragen. Met de juiste stok achter de deur kun jij gestructureerd gaan werken. 

Heb je andere vragen of wil je met mij overleggen op welke manier wij het beste kunnen samenwerken? 

Stonne Organiseert

© 2020 by Stonne organiseert | Aalsmeer

Privacy verklaring Proclaimer Cookie statement 

Let's connect

5.png
4.png
3.png