Doelen stellen 

Heb je plannen en wensen voor komend jaar zowel voor je bedrijf als prive?  

Wil je dit jaar direct aan de slag zodat je resultaat gaat halen? Doelen die realistisch zijn, uitdagend zijn maar wel haalbaar?

Dan is dit iets voor jou. Wij gaan samen je doelen voor 2021 stellen. We zoomen in op je  doelen voor komend jaar en maken hier een planning bij met to do's. Zo weet je precies wat en wanneer je dingen moet doen om je doelen te gaan halen!

3.png

Wat doen we tijdens de sessie Doelen stellen?  

Van te voren krijg je mijn werkboek met een aantal opdrachten om je doelen te bepalen. Je gaat max. 8 doelen stellen. Dit kunnen zakelijke doelen en privé doelen zijn (ca. 60 min voorbereidingstijd). Deze lever je twee werkdagen voor onze sessie bij me in. 

Daarna gaan we samen aan de slag via Zoom met een paar doelen die jij het liefst wil behalen. Wij maken een jaarplanning, doelen en mini doelen en bijbehorende to do's, allemaal in Trello. Ook implementeren wij deze planning in je dagelijkse planning. 

Daarnaast leer ik je hoe je 'in het kwartaal gaat werken'. Hierdoor blijf je gefocust en blijven je doelen relevant en realistisch. 

Voor wie is dit geschikt?

Dit is een praktische sessie voor ondernemers die niet veel tijd hebben maar wel hun tijd efficiënt willen besteden en inzien dat planning key is om zowel zakelijk als privé te focussen op succes. 

 

Jouw investering: € 99,- excl btw. 

 

Ervaring van Tanja 

“Ik vond de focus training van Stonne zeer verhelderend. Stonne laat op een duidelijke manier zien hoe je van de brei in je hoofd een geordende planning kan maken. Kortom echt een aanrader. “

Tanja Zweers - Interieurlabel 

Stonne.nl foto's  (7).png
Stonne.nl foto's  (6).png

Ervaring van Angèlica

"Ik heb de sessie als onwijs fijn en verruimend ervaren. Het heeft mij meer inzicht gegeven in wat ik nu eigenlijk allemaal te doen heb. Door de goede planning die we samen gemaakt hebben kan ik mij nu veel beter focussen en dat helpt mij vooruit te gaan! Door mijn werkdagen en werkzaamheden op deze manier in te richten, heb ik nu op mijn vrije dagen ook echt het gevoel dat ik vrij ben!"

Angèlica Karsten - Leef Styling & Fotografie