02 Coaching

Ben je op zoek naar een coach die je helpt om zelf 'in control' te blijven? Je helpt om de juiste prioriteiten te stellen en die jou 'on track' houdt zodat jij je voorgenomen doelen gaat halen?

Zodat jij op een prettige manier werk afrond en niet jezelf verliest in de hectiek van de dag? En dat je kunt genieten met je familie of vrienden?

Dan heb ik voor jou een Coaching samengesteld van 3 of

6 maanden. Speciaal voor ondernemers de zelf de regie willen houden op hun business maar ook tijd willen maken voor andere dingen.

Tijdens de sessie(s) gaan we gericht met jouw bedrijf aan de slag. Ook kijken we naar je werk/privé balans en ons uitgangspunt is altijd hoe jij je leven wil inrichten. 

23.png

Wat doen we tijdens de Coaching? 

Jij bepaalt je doelen. Maar mocht je twijfelen, ik geef je graag mijn feedback zodat we doelgericht aan de slag gaan. Daarnaast zorg ik ervoor dat we dit in je planning gaan integreren zodat jij na de sessie inzichtelijk hebt: 

 • Waarop je je gaat focussen de komende tijd 

 • Realistische planning voor de komende maanden

 • Hoe je overzicht creëert en behoudt

 • Hoe je planning en prioriteiten helder blijven, ondanks afleiding 

 • 3 of 6 Maanden de beschikking over een coach die je scherp houdt 

 • Tips & Tools die bij jou passen zodat je zelf verder kan

​Praktische informatie: 

 • Vooraf bespreken wij tijdens een 30 min call wat je doel/doelen zijn

 • De live sessie vindt vervolgens plaats in Aalsmeer* van 10.00 uur tot ca. 15.00 uur (of via Zoom/Skype)

 • Je krijgt de weekplanner van Sophisticated Lily naar keuze

 • Daarna volgt elke maand een Focus call om je scherp te houden / je planning voor de komende maand te maken en jou te helpen met de implementatie van je doelen en werk/privé

 • Tussentijds de mogelijkheid om contact met mij te hebben per app/ per e-mail

 

* geheel verzorgde dag met lekkere koffie's & thee, lekkers & healthy lunch 

 

Jouw investering voor 3 maanden: €799,- ex btw (live sessie en 3 x een Focus call)

Jouw investering voor 6 maanden: €1.399,- ex btw (live sessie en 6 x een Focus call)

Ervaring van Karlijn

"Fijn om het gevoel te hebben dat ik een coach naast me heb die het beste met mij voor heeft en ook erg prettig is in de aansturing en het geven van feedback. Stonne is duidelijk en concreet. Heerlijk vind ik dat want daardoor kan ik gelijk aan de slag met acties. Stonne straalt rust en vrolijkheid uit en heeft goede en liefdevolle energie. Hierdoor heeft zij ook de gave om wellicht pittigere feedback op de juiste manier te geven. Stonne is toegankelijk en benaderbaar waardoor ik me ook kwetsbaar durf op te stellen en dat geeft echt gevoel van vertrouwen.

Ik kan dit zeker aanraden aan ambitieuze ondernemende vrouwen (zeker ook de moeders) die veel ballen in de lucht moeten houden zowel privé als zakelijk. Vrouwen die openstaan voor groei en ook perfectionistisch (willen) zijn in alles wat ze doen, maar aan de andere kant op zoek zijn naar een stukje rust (zonder schuldgevoel).

Door de Focus coaching die ik van Stonne heb gekregen, ben ik sterker geworden in het maken van de voor mij perfecte planning. Waar liggen mijn prioriteiten m.b.t. werk, gezin en ‘last but not least’ met mezelf in balans zijn. Deze perfecte mix zorgt voor overzichtelijkheid en geeft Rust!"

Karlijn Loo - BIJ-LIJN Interieuradvies & Styling

12.png