Wil jij focus en structuur?

Dat krijg je door keuzes te (gaan) maken

Focus op je resultaat 

Het uitgangspunt is dat jij vanuit jouw eigen kwaliteiten inzicht krijgt in je huidige bedrijfsactiviteiten. Dus, welke werkzaamheden doe je zoal? Hierna gaan wij bekijken welke activiteiten bijdragen aan jouw resultaat, zodat duidelijk is waar je focus moet liggen. Welke werkzaamheden kun je versimpelen? Welke ga je niet meer doen en elimineren en welke werkzaamheden ga je anders organiseren? 

 

Daarnaast bied ik jou, gedurende de periode dat wij samenwerken de intensieve begeleiding zodat jij niet afgeleid wordt en wij samen een sterke basis bouwen in jouw bedrijf waar je zowel op de korte als de langere termijn veel profijt van zal hebben.  

"Door je eigen kwaliteiten in te zetten in combinatie met intensieve persoonlijk coaching zul je ook op de lange termijn op een overzichtelijke manier gaan werken, zonder dat het je extra moeite of tijd kost. Sterker nog; het gaat je tijd en focus opleveren."

De 3 elementen waar ik mee werk

Inzicht​

Door inzicht te krijgen in de huidige situatie, je bewust te worden van welke werkzaamheden wel bijdragen aan je succes en welke niet, krijg je een basis waarop wij verder kunnen werken, juist voor op de langere termijn. We leggen in deze fase de ‘pijnpunten in je werkzaamheden’ bloot. We analyseren je werkgedrag. We nemen jouw manier van werken als uitgangspunt om tot inzicht en controle over je eigen werkzaamheden te komen.

Organiseren

Welke werkzaamheden dragen bij aan je succes? Welke ga je elimineren en welke werkzaamheden ga je versimpelen of waar ga jij meer tijd aan besteden? Kortom: hoe ga jij voortaan je werktijd indelen om niet alleen maximaal resultaat te krijgen maar ook je beschikbare werktijd zo optimaal mogelijk te kunnen gebruiken.

Focus

Hoe ga jij je doelen concreet maken? Waar wil je de focus op leggen de komende periode? Nu je basis helder is, heb je ruimte om je prioriteiten scherp te zetten. Wij maken een plan van aanpak en ik begeleid je intensief zodat jij het resultaat gaat halen en er in de toekomst zelf mee verder kunt. 

Wat levert het jou op?

  • Focus op jouw core business door vanuit jouw eigen kracht weer de ruimte en tijd te ervaren om te doen waar je goed in bent.

  • Meer bereiken in minder tijd door je werkproces te versimpelen zonder kwaliteit verlies

  • Meer ruimte door het elimineren van werkzaamheden die niet bijdragen aan je groei en omzet

  • Keuzes maken die goed zijn voor jou en je business, door te bepalen wat je zelf wil blijven doen. 

  • Meer informatie, bekijk de FAQ

29.06.2020 . All is Pretty Photography .
29.06.2020 . All is Pretty Photography .
29.06.2020 . All is Pretty Photography .

Workshop

Combi deal: 

Wil je een strategie sessie en daarna nog 5 x wekelijkse begeleiding van mij voor nog meer impact en een 'stok achter de deur'?

Omdat jij na de strategie sessie nog 5 weken lang door mij gecoacht word kun je veel gemakkelijker je doel behalen. 

Stonne Organiseert

© 2020 by Stonne organiseert | Aalsmeer

Privacy verklaring Proclaimer Cookie statement 

Let's connect

5.png
4.png
3.png