AND_Meet is een initiatief voor vrouwelijke ondernemers die het fijn vinden om tijdens een lekkere koffie een reflectiemoment te hebben met andere ambitieuze vrouwen. Tijdens deze events gaat het niet om keiharde sales, maar over eerlijke gesprekken over het ondernemer-schap en alles wat daarbij komt kijken. 

 

Tijdens elk event is er interessante spreker aanwezig die ons meeneemt met zijn/haar expertise op het gebied van ondernemen. 

 

"De reden waarom ik dit event organiseer? Als ondernemer (inmiddels al bijna 6 jaar) wil ik graag in contact komen met andere  ondernemende vrouwen om elkaar te inspireren, van elkaar te leren en te sparren over onderwerpen waar we allemaal mee te maken hebben als vrouw, ondernemer, wellicht als moeder en als jezelf" 

- organisator Stonne Moerdijk

Volg ons via Instagram @AND_Meet en blijf

als eerste op de hoogte van de komende events

  • Instagram AND _Meet

Het eerste event is op 15 april a.s. 

Het eerste event georganiseer door AND_Meet is op woensdag 15 april a.s. (van 9.30 uur - 11.30 uur) in Amstelveen. Ticket EUR 20,- ex btw. 
De spreker tijdens het event is Denise Pellinkhof. 
Zij gaat ons meenemen in de wereld van personal branding en hoe een consistente zichtbaarheid je zakelijk veel kan opleveren.
Neem je notitieboekjes dus mee!

Stonne Organiseert

© 2020 by Stonne organiseert | Aalsmeer

Privacy verklaring Proclaimer Cookie statement 

Let's connect

5.png
4.png
3.png