About me

Ik ben de trotste mama van twee kinderen waar ik elke dag mega van geniet! De mogelijkheid om mijn gezinsleven en mijn werk beide zo in te vullen op de manier die voor ons werkt en prettig voelt, geeft mij de voldoening om elke dag met plezier te beginnen. 

 

Na meer dan 10 jaar met veel plezier te hebben gewerkt als Office Manager en Personal Assistant voor verschillende ondernemers in de zakelijke dienstverlening ben ik in april 2014 begonnen als ondernemer.

10.png

Mijn Focus en werkgeluk

Door de gevolgen van Hellp (zwangerschapsvergiftiging tijdens mijn eerste zwangerschap) heb ik minder energie en moet ik dus kiezen waarop ik me Focus.

Grote impact maken met weinig tijd. Dat betekent dat ik letterlijk veel werkzaamheden heb geschrapt van mijn to do lijst of werkzaamheden heb gebundeld en simpeler heb gemaakt. 

 

Ook besefte ik dat ik op een andere manier wilde werken. In plaats van lange dagen op kantoor, juist de vrijheid ervaren om met verschillende ondernemers te werken en tijd te hebben voor mezelf en mijn gezin. Werken op mijn manier. Waar ik blij van word. [Lees verder]

Dit vind ik belangrijk:

Betrokken

Jou de Focus en het werkgeluk geven die je verdient, dat is mijn doel.

 

Empathie

Ik kan me goed inleven en omdat ik met veel verschillende ondernemers heb gewerkt weet ik dat het belangrijk is om je te benaderen op een manier die bij jou past

Opmerkzaam

Ik zie snel wat er kan gebeuren in je bedrijf om resultaat te halen, vaak behaal je met kleine aanpassingen d meeste winst. Weten wat belangrijk is voor jou zodat je de juiste prioriteiten kan stellen?

27.png