About me

'Door Hellp werd Focus

mijn High Priority'

Ik ben de trotste mama van twee kinderen waar ik elke dag mega van geniet! De mogelijkheid om mijn gezinsleven en mijn werk beide zo in te vullen op de manier die voor ons werkt en prettig voelt, geeft mij de voldoening om elke dag met plezier te beginnen. 

Door de gevolgen van Hellp heb ik minder energie en moet ik dus kiezen waarop ik me Focus. Grote impact maken met weinig tijd. Dat betekent dat ik letterlijk veel werkzaamheden heb geschrapt van mijn to do lijst of werkzaamheden heb gebundeld en simpeler heb gemaakt. 

 

Mijn methode van de Focus Matrix is hierop gebaseerd. De rust en het beoogde resultaat dat het me geeft, dat gun ik jou ook. 

scroll

 

Ondernemen op mijn manier 

Inmiddels ben ik alweer 6 jaar ondernemer en werk ik met ondernemers waar ik het dagelijks management van hun bedrijf organiseer en creëer ik Focus in hun drukke levens. Ik heb bij een aantal mee mogen werken aan de fundering van het bedrijf. Zelf heb ik twee bedrijven opgericht: Stonne organiseert en het stationery merk Sophisticated Lily.

Het mooiste dat ik heb geleerd is dat je niet altijd in balans kunt zijn. Maar als je weet hoe je jezelf weer in balans kunt krijgen zal je een veel rustiger en gefocust leven gaan leiden. Aandacht geven aan projecten waar jij voor kiest. Waar je met overgave mee aan de slag kunt gaan en de rest? Dat gaat gewoon door op de manier die jij fijn vindt.

 

Tegenwoordig train ik ook ondernemers op het gebied van Focus & planning. Ik geloof er in dat een realistische planning de basis is als je je doelen wil halen.  

Ik ben zo happy dat ik op deze manier mag werken en de mama kan zijn die ik wil zijn. Met een positieve mindset, hard werken, geloven in jezelf én humor kom je een heel eind! Trust me, ik weet het! 

Wil jij dit ook? Laat het me weten, ik help graag!

x Stonne

Dit vind ik belangrijk

Betrokken 

Jouw bedrijf de Focus geven die het verdient, dat is mijn doel​

 

Empathie

Ik kan me goed inleven en omdat ik met veel verschillende ondernemers heb gewerkt, weet ik dat het belangrijk is om je te benaderen op een manier die bij jou past 

 

Opmerkzaam

 Ik zie snel wat er kan gebeuren in je bedrijf om resultaat te halen, vaak behaal je met kleine aanpassingen de meeste winst

Stonne Organiseert

© 2020 by Stonne organiseert | Aalsmeer

Privacy verklaring Proclaimer Cookie statement 

Let's connect

5.png
4.png
3.png