top of page
29.06.2020 . All is Pretty Photography . Branding Shoot Stonne . HighRes-4.jpg

Mijn motto: In totale chaos zien wat er wel is.

Het mooiste van mijn werk vind ik dat het uniek en uitdagend blijft. Al 20 jaar werk ik met de meest succesvolle ondernemers in binnen- en buitenland. Ik ben verantwoordelijk geweest voor grote projecten (en events) en als personal assistant ging ik mee op reis en zorgde ik ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld was. Ik ben graag drie stappen vooruit in de planning zodat ik zeker weet dat alles goed verloopt en we niet voor (ongewenste) verrassingen komen te staan. Ik zie de grote lijnen, zonder de details uit het oog te verliezen. Dit is voor mij de gouden combinatie als Business manager. 

About

29.06.2020 . All is Pretty Photography . Branding Shoot Stonne . HighRes-10.jpg

Door mijn strategisch inzicht kan ik snel schakelen en doorpakken. En door mijn hoog gevoeligheid kan ik ook het non-verbale goed plaatsen. Hierdoor kom ik tot inzichten waarvan jij het gevoel hebt dat deze oplossingen ook echt bij jou passen. Een standaard oplossing heb ik dus niet, ik stem alles af op jou. Wel heb ik een aantal praktische tools binnen handbereik die deze oplossingen ondersteunen en processen kunnen automatiseren.

 

Ik geloof niet in de quick fix. Als je structureel iets wil veranderen, dan vraagt dat om een investering van jou. Ik geloof namelijk dat je als je dat doet, je dan ook structureel de tijd en ruimte krijgt. En ik kan je hierbij helpen om dit te bereiken.

I am

29.06.2020 . All is Pretty Photography . Branding Shoot Stonne . HighRes-3.jpg

Personal

Begin 2021 werd ik met mijn neus op de de feiten gedrukt. Ik kreeg de diagnose borstkanker. Ik vergat alles en mijn focus was maar op 1 doel gericht. Beter worden. Meer kon ik er niet bij hebben. Ik heb hard aan mezelf gewerkt. Patronen die niet bijdroegen aan hoe ik in het leven wil staan, heb ik doorbroken. Mijn motivatie was sterk, ik wilde hier uitkomen, beter dan ooit. Ik heb nooit opgegeven en ben altijd met een dikke vette smile naar alle behandelingen gegaan. Ik heb mijn hoofd nooit laten hangen, hoe lastig het ook was.

 

Mijn motto: In totale chaos kunnen zien wat er wel is. 

En dit laatste is zo'n belangrijke les geweest. Ik heb gemerkt dat mijn positieve instelling, mijn realistische blik en het leren bewaken van mijn grens, zowel mentaal als fysiek, mijn redding is geweest. Het spreekt mensen aan, het levert je namelijk veel op. Daarom is dit een heel belangrijk onderdeel van mijn dienstverlening geworden. Kijken wat er wel is, wat echt bij je past en vanuit daar opbouwen en je fundament verstevigen.  

 Tegenwoordig werk ik graag met succesvolle ondernemers die niet de ambitie hebben om een groot team aan te sturen, maar wel beseffen dat als ze willen groeien en/of meer balans willen, ze het anders moeten aanpakken. Als jij je primair wil blijven richten op de groei van je business, dan zul je keuzes moeten maken. Ik zorg ervoor dat jij stopt met allerlei adhoc werkzaamheden oppakken die jouw dag in beslag nemen en je hierdoor weinig ruimte voelt voor groei of meer balans in je leven. Daarnaast zorg ik ervoor dat jij de focus houdt, je doelen haalt en je meer balans ervaart. Ik stuur aan en bij, ik houd je gefocust en we werken echt als een team aan jouw bedrijf. 

Ben je benieuwd wat ik voor jouw groei en balans kan betekenen? En dat jij ruimte krijgt om te doen wat jou gelukkig maakt? Ben je bereidt om deze investering voor jezelf te maken?

bottom of page